Ιστιαια Φωτια : F0ohwhitlxp0im : Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί.

Ιστιαια Φωτια : F0ohwhitlxp0im : Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί.. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία.

Εντολή εκκένωσης για λούβρο, άνω λούβρο ολυμπίας και άσπρα σπίτια. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά.

F3iqakpe999sam
F3iqakpe999sam from m.naftemporiki.gr
Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά.

«η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους.

Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Εντολή εκκένωσης για λούβρο, άνω λούβρο ολυμπίας και άσπρα σπίτια. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Εύβοια πυρκαγιά πυρκαγιές φωτιά ιστιαία. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags :

Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας.

Ix2us D49w20qm
Ix2us D49w20qm from www.sportime.gr
Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια.

Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς.

Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι»: Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια παρά την προσπάθεια που γίνεται με τις.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν.

6issfzsdyrkvfm
6issfzsdyrkvfm from www.madata.gr
Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Εντολή εκκένωσης για λούβρο, άνω λούβρο ολυμπίας και άσπρα σπίτια. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση.

Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια παρά την προσπάθεια που γίνεται με τις. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama