Τσιτσιπάς - Τσιτσιπάς: "Τα πόδια μου δεν συνεργάζονταν με το μυαλό μου" - Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler.

Τσιτσιπάς - Τσιτσιπάς: "Τα πόδια μου δεν συνεργάζονταν με το μυαλό μου" - Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler.. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.

Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. I play tennis because it's my. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς!

Τσιτσιπάς και Καραλής έγιναν... ρεπόρτερ! Οι "ψαρωτικές ...
Τσιτσιπάς και Καραλής έγιναν... ρεπόρτερ! Οι "ψαρωτικές ... from www.newsit.gr
Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον.

«τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά».

Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point». Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler.

Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση.

Απίστευτοι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη, νίκησαν τον Φέντερερ και την ...
Απίστευτοι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη, νίκησαν τον Φέντερερ και την ... from www.ogdoo.gr
Με 15 νίκες στους τελευταίους 17 αγώνες στα majors, ο στέφανος τσιτσιπάς έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αυτή τη φορά θα φτάσει στην. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς! Απόψε ο τσιτσιπάς κόντρα στον μεντβέντεφ. Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ.

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.

Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler.

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε. I play tennis because it's my. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Ο στέφανος τσιτσιπάς πανηγυρίζει στο roland garros 2021 ap photo/michel euler. Το πρόγραμμα του στέφανου και ο επόμενος αγώνας.

Reuters: Ο Τσιτσιπάς μπορεί να τερματίσει την κυριαρχία ...
Reuters: Ο Τσιτσιπάς μπορεί να τερματίσει την κυριαρχία ... from alphapatras.gr
Στο πνευματικό κομμάτι και στον χαρακτήρα που έδειξε μέσα στον αγώνα στάθηκε ο στέφανος τσιτσιπάς, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά τη νέα θριαμβευτική του πρόκριση στο παρίσι. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. Ο τσιτσιπάς σε φιλανθρωπικό ματς για τους πυρόπληκτους της αυστραλίας. Ο στέφανος τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα κόντρα στον τζον ίσνερ, στο παιχνίδι για τη φάση των 32 του roland garros. Τα πράγματα έγιναν όπως τα θέλαμε και στο τρίτο σετ. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. «ηξερα ότι κάτι ετοιμάζει στο match point».

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε για δεύτερη φορά στα ημιτελικά του γαλλικού grand slam ο μεντβέντεφ πήγε να κάνει ένα πονηρό σερβίς αλλά ο στέφανος τσιτσιπάς αντέδρασε τέλεια, πήρε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον στέφανο τσιτσιπά και την πορεία του στο τουρνουά γουίμπλεντον. «νομίζω δεν έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ή δύσκολα ήρθε η νίκη. Κάνοντας ένα σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι, ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον πάμπλο καρένιο. Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της ερτ, ο τσιτσιπάς τόνισε: #τσιτσιπάς #rolandgarros no matter what happened tonight our guy will surely prove himself as the bjiohn borgof the 21st century!it was one of the most demanding matches ever.well done son of. «βρήκα στο τέλος τον ρυθμό μου, καθάρισε το μυαλό μου» (vid). Ο κώστας χολίδης γράφει για τον στέφανο τσιτσιπά που ξόρκισε τον κακό του δαίμονα ντανίλ μεντβέντεφ. O έλληνας τενίστας τόνισε ότι η ηρεμία στο παιχνίδι του, ήταν το βασικό συστατικό της νίκης του επί του μεντβέντεεφ. «τρελάθηκε» ο στέφανος κι άρχισε τα «γαλλικά». Ο στέφανος τσιτσιπάς ήταν κυριαρχικός στον τρίτο γύρο του roland garros κόντρα στον aljaž bedene και με συνοπτικές διαδικασίες προκρίθηκε. I play tennis because it's my. Respect the process, το μήνυμα μετά την πρόκριση. Απλά ασταμάτητος ο στέφανος τσιτσιπάς!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama